sobota 3. srpna 2019

HUDBA V SUPERMARKETU

Londýnská hudební producentka s kytarou: hudba v supermarketu je úspěšná


Karina Ramage, 25 roků, je londýnská zpěvačka - skladatelka, která pracuje jako zaměstnankyně v supermarketu ve West Hampsteadu na severovýchodě Londýna. Když přišla do obchodu s kytarou přes rameno, Daniel Glatman, hudební producent skupiny Boyband Blue, si jí všimnul a zeptal se jí, proč má kytaru sebou.


Než jsem článek zveřejnila, video bylo staženo. Je nedostupné. S publikováním jsem otálela, protože mi nefungovaly řádně komentáře, videa a odkazy. I teď do použitého zdroje dám odkaz bez http protokolu. Zdroj se dá dohledat. Tedy alespoň fotografie. Slečna měla zajímavý lehce rockový, radostný hlas.

Glatman ji požádal, aby zahrála píseň v řadě supermarketů. "Wasteland", tak se nazývá Ramagina píseň, pojednává o člověku, který způsobil škody na planetě. Producent byl tak překvapen schopnostmi Kariny Ramageové, že jí nabídl, aby skládala hudbu, která je nyní vysílána na různých hudebních streamingových kanálech.

Stačí k tomu tak málo. Přijdete do zaměstnání, předvedete, co umíte; máte-li štěstí, všimne si vás někdo povolaný a pak se nabídky jen hrnou.

Zdroj:
Překlad: Mirijam

Žádné komentáře:

Okomentovat