pátek 19. července 2019

ZÁKONY MYŠLENÍ A VÍRY II.

4. DYNAMICKÝ ZÁKON OCHRANY

1. Nenávist je duchovní jed. Jako lék musíme použít odpuštění a lásku a všechno bude dobré.

2. Změňte své chápání - představte si Boha jako lásku. Bůh je pro vás - to musíte přijmout - a ne proti vám.

3. Váš duchovní postoj je jasnou příčinou, vaše prožívání je účinkem.

4. Můžete se chránit před utrpením, když přijmete skutečnost, že boží láska vám vládne, obklopuje vás a ochraňuje.

5. Z celého srdce věřte pravdám 91. Žalmu a budete ochráněni a nezranitelní.

6. Představte si, že budete milováni, ochraňováni a obletováni, žijte s tímto pocitem a nikdy nebudete trpět nedostatkem přátel.

7. Máte-li "málo nadané" dítě, obraťte se k modlitbám a uvědomte si v meditaci boží moudrost, na které se podílejí všechny děti.

8. Vtiskněte si do svého podvědomí svobodu a vaše přání po svobodě se uskuteční.

9. Vaše představa o Bohu rozhodujícím způsobem ovlivňuje váš úspěch v životě.

10. Vaše představa o Bohu je vaší vlastní vírou v sebe samé. "Člověk je výrazem vlastní víry."

11. Vaše formální přiznání víry nic neznamená. Skutečný význam má víra vašeho srdce.

12. Bůh je radost, pokoj, krása a láska. Co je o Bohu pravda, to je také pravda o vás. Tomu pevně věřte. Když si zvyknete na tuto pravdivou myšlenku, budou se ve vašem životě dít zázraky!

13. Vycházejte s důvěrou z toho, že se Bůh stará o všechny vaše potřeby, a budete mít štěstí na všech svých cestách.

14. Vaše zloba, ve které setrváváte, se může promítnout do podvědomí vašeho partnera. Myslete společně na to, co je založeno na kráse a dobrotě.

15. Manželský svazek dvou boží láskou spojených lidí nemůže být ničím a nikým zničen. Láska je nerozdělitelný svazek, který poutá navždy.

16. Bůh nebo život žádného člověka netrestá. My sami se trestáme, ať už nevědomostí nebo lhostejností, anebo úmyslným odmítáním zákonů harmonie, lásky a správného jednání.

17. Nenávist je smrtelný jed. Tento jed může zničit všechny životně důležité orgány.



5. TAJEMNÝ ZÁKON VNITŘNÍHO VEDENÍ

Kdo z nás není čas od času zdrcený, bezradný a plný obav? Kdo z nás se už někdy v takové situaci se strachem neptal, co si počít? Když se vám někdy taková situace přihodí, pak nesmíte zapomenout na svůj vnitřní hlas. Poslouchejte svou intuici, vždycky je nějaké řešení.

HLAVNÍ BODY

1. Vyrovnejte se duchovně a pocitově se skutečností, že se vám dostane správné odpovědi. A skutečně ji dostanete.

2. Nekonečná moudrost sídlící ve vašem podvědomí všechno ví a cítí. Svěřte se jí a vyvolejte ji. Jen ona zná odpověď na vaše otázky. A vy se ji dozvíte.

3. Sledujte hlas vnitřního vedení, vaší intuice.velmi často vniká spontánně do vašeho vědomí, bezprostředně, jako blesk z čistého nebe.

4. Nikdy nezapomínejte - vždy existuje řešení. Vycházejte z této skutečnosti a zcela se uvolněte. Když se budete ve stavu tělesného, duševního a emočního uvolnění modlit, zažijete zázraky.

5. Modlit se o vnitřní vedení znamená vést rozhovor, který se pohybuje ve dvou rovinách otázky a odpovědi. Když se budete ptát svého nitra v důvěře v odpověď a radu, tak onu odpověď dostanete.

6. Vaše podvědomí vás odkazuje na řešení, která neznáte. Řešení může být skryto v knize, na kterou zcela náhodně narazíte, nebo vyplyne z rozhovoru, jenž mimoděk zaslechnete. Je bezpočet možností, jak můžete dostat odpověď.

7. Pro naznačení cesty, které vychází z našeho nitra, musíme být uvolnění a otevření, citliví a kdykoli připravení je přijmout. To jsou předpoklady pro to, abychom byli schopni rozpoznat vnuknutí naší intuice a následovat je.

8. Moudrost a vědění našeho podvědomí vnikají do vašeho vědomí, když je váš vědomý život osvobozen od veškerého napětí a je v rovnováze vnitřního pokoje. Nejdůležitější je uvolnění.

9. Ve stavu uvolněného upadání do spánku si jako ukolébavku stále opakujte slovo "odpověď", dokud s tímto slovem na rtech neusnete. Správná odpověď se dostaví.

10. Intuice přesahuje porozumění. Rozum můžete použít teprve tehdy, když půjde o provedení vašich intuitivních vnuknutí.

11. Když něco píšete, mělo by se to dít ve znamení vaší důvěry v to, že vaše podvědomí vám vnukne téma a všechny detaily a povede vás. Budete udiveni a potěšeni výsledkem své práce.

12. Moudrost sídlící ve vašem podvědomí vás zavede tam, kde váš život dostane smysl a vaše skryté vlohy se budou moci rozvinout.

13. Důvěřujte modlitbě: "Boží láska mě vede kupředu a dělá moji životní cestu smysluplnou, šťastnou a nádhernou." S tímto mottem jděte po cestě radosti a vnitřního pokoje.



6. MOCNÝ ZÁKON VNITŘNÍ ODVAHY

Nejenom v lidech se skrývá strach. Můžeme se naučit žít tak, abychom nebyli obětí svého strachu tím, že se soustředíme na dobré, budeme mít v sebe, lidi a Boha důvěru a budeme myslet správně. Tím překonáme strach a staneme se odvážným a svobodným člověkem. Základem je zbavit se svého strachu, dodávání odvahy a síly, osvobodit se od svého komplexu viny a strachu, přestat zahrazovat sama sobě cestu, překonat pocit, že je mi ubližováno, být sami sobě štěstí strůjci.

HLAVNÍ BODY

1. Zbavte se vší zloby, tím si duchovně a duševně budete stáleuvědomovat přítomností boží v sobě.

2. Tvořivá síla vašeho podvědomí nachází pro každý problém řešení.

3. Nenávist produkuje pocity viny, strach před trestem nebo přímo potřebu sebepotrestání. Odpusťte lidem kolem sebe, teprve tehdy budete svobodní.

4. Strach ze selhání otvírá dveře neúspěchu. Počítejte s úspěchem, pak zvítězíte.

5. Když jste v nouzi nebo v úzkých, představujte si jako cíl svá přání a trvejte na nich. Dosáhnete cíle, který jste si v duchu vytkli.

6. Strach tvoří pozadí mnohých tělesných obtíží. Zbaví se jich jen ten, jehož duch je prodchnut dobrou vůlí a láskou.

7. Nikdy neříkejte: "Mám strach!" nebo: "Už nemohu!" Vaše podvědomí vás vezme za slovo a zůstanete jeho vězněm.

8. Když budete správně myslet, budete i správně konat.

9. Klíč ke zdraví, štěstí a pokoji je v rukou všech lidí. Můžete si svobodně zvolit. Rozhodněte se pro štěstí.

10. Nikdo si nemusí připadat odstrčený. Důvěřujte Bohu. Bůh, který vám vnukl přání, vám ukáže i cestu k jeho naplnění. Není nic, co by stálo v cestě boží všemohoucnosti.

11. Seberte odvahu a důvěru, věřte v sebe a v síly, které ve vás dřímají. Změna vašeho duchovního postoje může všechno ve vašem životě změnit k lepšímu.

12. Kdo slouží dvěma pánům, žije ve stálé rozpolcenosti a nikdy se nedostane k cíli. Uznávejte nad sebou jedinou moc - Boha. Výlučnost vašeho duchovního směřování vás osvobodí od vnitřní rozháranosti a učiní vás silnými.

13. Hůř než špatná společnost působí vaše škodlivé zacházení s duchem. Udělejte inventuru a vylučte všechno negativní.

14. Vaše myšlení a cítění tvoří váš osud. Není-li takový, jaký byste si jej přáli mít, neměli byste hledat vinu u druhých - je ve vás samotných.

15. Člověk sám sobě činí ze života nebe nebo peklo. Záleží na jeho způsobech myšlení a z toho plynoucích následcích.

16. Zda budete v životě "odměněni" nebo "potrestáni", to závisí na vašem způsobu myšlení. Zákon o příčině a následku má univerzální platnost. Myslete na dobro, a ono k vám přijde. Myslete na zlo a zlo se dostaví.

7. KOUZELNÝ ZÁKON JISTOTY

Nejistota a nedostatečná sebedůvěra na jedné straně a zdravá sebedůvěra a naděje na druhé straně zásadním způsobem určují životní postoj člověka.

HLAVNÍ BODY

1. Vaše starosti a deprese plynou z toho, že jste se nezaměřili na nekonečno, které nezná ani strach, ani protivenství.

2. Není jiné skutečné jistoty než té, která pramení z vašeho pocitu spojení s Bohem.

3. Vaše myšlení a cítění musí být v souladu s vašimi životními cíli, jinak zůstává vaše modlitba jen prázdnými slovy a nemůže být vyslyšena.

4. Když vnitřně popíráte to, co prohlašujete navenek, nemůžete se dočkat pomoci. Nemocný se tak nikdy neuzdraví.

5. Skutečný pocit jistoty není závislý na hmotných statcích nebo na jakémkoli materiálním bohatství. Tkví ve víře v Boha a pravé důvěře v něho, neboť od něho pochází všechno dobré.

6. Ani stát, ani vláda vám nemohou zaručit jistotu, štěstí a pokoj. Vytvořte si sami svou jistotu a zdraví, váš blahobyt a štěstí za použití zákonů vašeho ducha.

7. Při svém podnikání se chraňte vědomím, že Bůh o vás stále pečuje a ochrání vás.

8. Boží zákon ovládá váš život. Jste s Bohem ve spojení. Bůh vás provází na všech cestách. Když budete opakovat tuto modlitbu, ochráníte se od zvratů ve svém životě a budete žít vyrovnaně a šťastně.

9. Strach můžete nahradit důvěrou v Boha a jeho nevyčerpatelnou péči. "V obrácení a ztišení bude vaše spása."

10. Můžete vést šťastný a naplněný život, když se spojíte s Bohem a budete žít s vědomím, že boží síla a moudrost je nad všemi potížemi. Začněte a začne Bůh. "Já a Otec jedno jsme."

Žádné komentáře:

Okomentovat