pondělí 9. září 2019

MEGHAN SPISOVATELKOU?

Pracuje Meghan Markleová tajně s Hollywoodem?

Pokud by se pověst potvrdila, znamenalo by to ve skutečnosti porušení protokolu. Jádrem sporu jsou práva knihy, kterou napsala vévodkyně.

Aktualizace tohoto článku proběhla 6. září 2019 v 12:44


Můžeme stát před malou diplomatickou krizí v královské rodině: podle odborníků na drby z časopisu The Sun Meghan Markleová spolupracuje se svým starým týmem konzultantů v Hollywoodu na plánování její kariéry. Vyvstává problém. Protože je nyní vévodkyní, měla by se podřídit personálu Buckinghamského paláce.

Jména konzultantů jsou také známá: jedná se o agenta Nicka Collinse, právníka Ricka Genoweho a obchodního manažera Andrewa Meyera. Tito tři provázeli Meghan Markleovou na začátku její herecké kariéry a zjevně pokračovali i v poskytování rad, co dělat, zejména pokud jde o vydání první dětské knihy napsané vévodkyní ze Sussexu. Podle zdrojů Sun, které zůstávají anonymní, zkoumají různé nabídky vydavatelů a vyhledávají ty nejvýhodnější. A dělají to důvěrně a zachovávají její dílo a svůj podíl na vydání v tajnosti.

Proč je to problém?

Protože pokud by se zprávy potvrdily, znamenalo by to porušení královského soudního protokolu, podle kterého by tento druh podnikání měli řešit výhradně zaměstnanci Buckinghamského paláce. Důvodem je to, že Meghan Markleová nyní patří do královské rodiny, a proto musí být její legitimní ambice spisovatelky sladěny se stejně legitimními požadavky monarchie. Shrneme-li to, nejlepší editor z pohledu vévodkyně Markleové nemusí být pro monarchii, protože například to není Brit, nebo vydává kontroverzní publikace a tak dále. Postavení Buckinghamského paláce je v současné době obezřetné: oficiální prohlášení, které uvádí mnoho bulvárů, je, že "Rick, Andrew a Nick byli vévodkyni poradci pro právní, finanční a obchodní záležitosti během její kariéry ve Spojených státech: byli po mnoho let a zůstávají jejími přáteli".

Zkrátka, pokud poskytují přátelské rady, jakkoli jsou kompetentní, vše je v pořádku: pokud místo toho jednají jako skuteční konzultanti, zkoumají a vyhodnocují smlouvy a vybírají ty nejlepší, pak je to problém. Nyní je řada na Meghan Markleové. Uvidíme, jak s tímto problémem naloží.

Jak je vidět, nejenom my spisovatelé v naší zemi, ale i vévodkyně ze Sussexu čelí těžkostem s vydáním knihy, v jejím případě první knihy pro děti.

Rick, Andrew a Nick doprovází Meghan od počátku její kariéry. Meghan se cítí a je Američanka. Je populární a nic nemění na tom fakt, že se stala vévodkyní ze Sussexu. Při sledování US OPEN 2019 jsem viděla, jak seděla v lóži, kde byli příznivci, trenéři, přátelé a známí Sereny Williamsové. Fandila Sereně - Americe.

Jako správná vlastenka za svou zem považuje místo, kde se narodila a kde strávila více než 30 let svého života, tudíž se přímo nabízí, že raději bude vydavatele hledat za pomoci svých kompetentních přátel ve své rodné vlasti než ve Velké Británii, v zemi, kde ji znají pouze jako "vévodkyni ze Sussexu." Nehledě k tomu, že prodejnost se zvýší v zemi, kde je populární i jako umělkyně. Ve Velké Británii nemusí docenit kvality její prvotiny a kniha může být považována za zneuctění monarchie. Navíc nemá podporu při vydání své knihy a všichni víme, jak je to důležité.

Zdroj:
Překlad: Mirijam

Žádné komentáře:

Okomentovat