pátek 28. června 2019

SBOHEM ANGLIE

V minulém článku jsem psala o úpadku islámské víry v Číně. Zvažovala jsem, jestli tento příspěvek, který je právě úplně z jiného soudku, mám zveřejnit. Nejsem žádný radikalista ani extrémista.

Minulý článek nazvaný Úpadek víry nám chce vnutit představu, jak je Čína netolerantní vůči jinému náboženství, v tomto případě islámu. Čína se hájí tím, že represivní kroky musí činit, aby potřela násilí a jiné nešvary v souvislosti s prosazováním islámu. Svoje kroky tají před veřejností. Jedním z těchto činů je bourání mešit a nařízení vlády, že každý islámský muž má být hladce oholen. Do oblastí, kde jsou prováděna tato politická opatření, je zakázán vstup.

V mešitě Id Kah se scházely davy lidí, staří i mladí. Reportér John Sudworth, který se tam vrátil po 5 letech, viděl na vlastní oči demoliční práce v oblasti mešity, přilehlá budova, která umožňovala vstup, byla svržena, vesnice se vyprázdnila, k modlitbám se sešlo jen několik mužů.

Čína muslimům nabídla práci jinde. Muslimové jsou zaměstnáni, jezdí za obchodem, vydělávají peníze. Aby zapadli do společnosti, nechali se i dobrovolně oholit. Na modlení během dne nemají čas. V mešitě se již nesrocují tisíce davů.

Ortodoxní muslimové si v Číně stýskají po starých, dávných, dobrých časech, kdy mešity byly do posledního místečka zaplněné a lidé se modlili 24 hodin denně.

Dnešní článek naopak ukazuje na začlenění muslimů do společnosti v Anglii. Evropská tolerantní politika vůči "vypočítavým" imigrantům, v mnoha případech se sklony k terorismu, nezná hranic. Tento příspěvek pro změnu ukazuje na sociální a ekonomické problémy, spojené s přistěhovalci.

Muslimský a evropský svět uznává úplně jiné hodnoty. Evropa je založena spíše na křesťanství, lásce k bližnímu, toleranci, demokracii, zatímco muslimové vyznávající islám vyjadřují už jenom svým náboženstvím odpor vůči všem "bezvěrcům" a hrozí likvidací. Za bezvěrce jsou pokládáni všichni, kdo neuznávají islám. Evropa má právo, ústavu, zákony, zatímco muslimové nemají právo, ale Alláha, šariu a džihád - svatou válku.

V arabských zemích jsou omezována práva žen, není výjimkou, že žena je provdána za vyvoleného v 9 letech. V některých arabských zemích existuje mnohoženství. Ženám je předepisováno, co si mají oblékat. Musí se zahalovat. Islámské právo je k nim kruté. U nás ženy usilují o rovnoprávnost ve všech oblastech a mají rovnocenné postavení s muži. Vdávat se mohou v 18 letech, tedy jako plnoleté, kdy je předpoklad, že jsou z větší části dozrálé fyzicky i psychicky. Muslimský svět je svět boje a násilí, zatímco Evropa by spíše chtěla žít v klidu a míru.

Abych poukázala na rozdílné přístupy vůči islámu, rozhodla jsem se můj článek přece jenom publikovat. Nechávám na samotném čtenáři, aby si vytvořil svůj vlastní úsudek.

Od kamarádky, jsem dostala e-mailem tuto zprávu, o kterou se s vámi dělím:

SBOHEM ANGLIE, jak pasivní Angličané podlehli muslimům.

Předkládám vám seznam muslimských úspěchů v této zemi - v Anglii.
Tohle všechno se událo během několika roků od otevření hranic:

Starostové:
LONDÝNA muslim
BIRMINGHAMU muslim
LEEDSU muslim
BLACKBURNU muslim
SHEFFIELDU muslim
OXFORDU muslim
LUTONU muslim
OLDHAMU muslim
ROCHDALE muslim

Následující statistika ukazuje co "dokázaly"4 milióny muslimů v Anglii, v zemi s 66 milióny obyvatel:
Anglie má 3000 muslimských mešit,
přes 130 islámských soudů Sharia,
přes 50 islámských "Sharia Councils",
mnoho míst a předměstí, kam mohou pouze Muslimové,
78 % muslimských žen nepracuje, pobírají sociální dávky a bydlení mají zdarma,
63 % muslimských mužů nepracuje,
muslimské rodiny mající 6 - 8 dětí budou žít a bydlet zdarma.
Nový ministr vnitra V.B. - muslim Sajid Javid

Anglický přítel, který mi přeposlal tento e-mail, to takto komentoval: "Velice, velice smutné, duch Anglie se nemůže bránit ani povstat, neboť je mrtev!"

Je to katastrofa pro celou Evropu! Pošlete to prosím dál, ať to svět vidí!!!

Tento článek nemá podněcovat k rasové nenávisti. Oba články Úpadek víry i Sbohem Anglie mají vystihovat skutečnost. A marně si budeme nalhávat, že imigranti dnes v Evropě problémem nejsou.

Těším se na vaše komentáře. Třeba to vidíte úplně jinak.

Žádné komentáře:

Okomentovat