úterý 18. června 2019

Norská princezna a šaman

Chce měnit atomy a snižovat věk

Norská princezna miluje šamana


Hokus pokus Radost z lásky … Touto fotografií představuje Märtha Louise svoji novou lásku

Je sestrou norského korunního prince Haakona (45) a už dokázala překvapit.

Nejdříve se provdala princezna Märtha Louise (47) za kontroverzního umělce a skladatele Ari Behna, vzdala se kvůli němu titulu "královská výsost", poté otevřela "Školu andělů", psala ezoterické knihy a prohlásil, že může léčit pokládáním ruky. Mezitím se trojnásobná matka rozvedla.

Nyní nově překvapuje dvůr a Nory. V neděli večer sdělila přes instagram: "Miluji Dureka Verretta (44)." Je šaman …

"Cítíte to, když narazíte na dvojitý plamen," píše princezna. Měla jsem štěstí … Durek změnil můj život. Ujasnil mi, že na této planetě existuje bezpodmínečná láska. Objímá mne, aniž by se na něco ptal, beze strachu. Dovede mě rozesmát, sdílí se mnou jeho moudrost s rozmanitostí jeho bytí … Miluji tě od této věčnosti až do té další."

Kritika nenechala na sebe dlouho čekat …

Všechny norské noviny se zabývaly v úterý tímto neobyčejným vztahem. Respektované noviny "Aftenposten" komentovaly: "Princezna může milovat, koho chce. Problémem zůstává obchodní spolupráce se šamanem."

Šaman si myslí, že může otáčet atomová jádra …

Lásku sdílí oba dva. Seznámili se v říjnu 2018 prostřednictvím společných přátel. V březnu vystupovali v jedné talkshow a nyní jedou v Norsku společně na turné.

Šaman chce především povídat o své šamanské existenci. Jak to tak vypadá, prohlásil v jednom interview s americkým hlasatelem Focus TV Network. "My šamani máme přístup k atomům, můžeme otáčet atomovými jádry a tím snižovat věk."

Norský fyzik - profesor Alex Hausen měl k tomu jen komentář: "Žvást." Durek je na Fyzikálním ústavu srdečně vítán, pak bude mít možnost vysvětlit tu záležitost s atomy.

Možná to je ale to, o čem Durek mluví. Podle jeho hlavní stránky je "šamanem šesté generace." Je americký občan, jeho matka byla Norka s indickými kořeny. Matka ho upozornila na jeho mimořádné schopnosti.

Stal se šamanem, protože podle jeho výpovědi prošel sedmi testy z různých světů a deseti testy od neviditelných duchů. Také přežil onemocnění ledvin, na které téměř zemřel, protože "duchové to chtěli". Skutečností zůstává, že mu jeho sestra v roce 2012 darovala ledvinu a život mu zachránila transplantace.

Mimoto tvrdí, že může léčit různé nemoci osobně s pomocí duchů. "Pacientku s ledvinovými kameny mohl vyléčit za deset minut. Pacientku se zánětem slinivky břišní také uzdravil. Obě mohly opustit nemocnici," prohlásil v hodinovém podcastu.

Od pondělí je zvláštní pár v Norku na turné. Celkem jsou naplánovány tři přednášky. Po veřejném oznámení, že se milují, vzbudil pár velký zájem. Do pondělního rána bylo prodáno jen 13 lístků. Poté si několik stovek Norů zakoupilo vstupenky. V úterý ráno sdělil pár přes facebook, že nyní je jeden ze čtyř termínů vyprodán.

Dvůr má k nové lásce královské dcery jen dvě slova: "Bez komentáře." Protože princezna oficiálně odmítla titul "královská výsost" a nedostala žádnou peněžitou podporu, může si dělat, co se jí zlíbí.

Ty norské princezny. Dokonce odmítnou peníze a královský titul. Já bych se držela renty zuby nehty. I šamana. Hezký mladík. Nevím, jestli by rozkládal nebo pohyboval atomy, ale vím, že bych byla naměkko. Ale nejsem princezna. Škoda.

Norsko je zvláštní země zvláštních mravů.

Zdroj:
Překlad a komentář: Mirijam


Žádné komentáře:

Okomentovat